MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Drutex w Rzymie pokazał swoje Iglo. I wzbudził sensację

NOWE
Drutex w Rzymie pokazał swoje Iglo. I wzbudził sensację

Wypadek pod Krakowem. Skuter zderzył się z samochodem osobowym. Jedna osoba ranna

NOWE
Wypadek pod Krakowem. Skuter zderzył się z samochodem osobowym. Jedna osoba ranna

Polecamy

Przegląd tygodnia od 12.05 w Twardogórze

Przegląd tygodnia od 12.05 w Twardogórze

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zamaskowany sprawca z paralizatorem napadł na pocztę we Wrocławiu

Zamaskowany sprawca z paralizatorem napadł na pocztę we Wrocławiu